HTC One Android 4.2.2 Jelly Bean Güncellemesinin Dağıtımına Başlandı

HTC'nin amiral gemisi HTC One bilindiği gibi Android'in eski bir sürümü olan 4.1 ile birlikte piyasaya sürülmüştü ama söz verildiği gibi HTC One için Android 4.2 Jelly Bean güncellemesi yavaş yavaş dağıtılmaya başlandı.
Geçtiğimiz hafta içerisinde öncelikle HTC'nin kendi anavatanı Tayvan üzerinde dağıtılmaya başlanan Android 4.2 güncellemesi yavaş yavaş Avrupa ülkelerinde de indirilebilir içerik olarak HTC One sahiplerine sunulmaya başlandı. Android 4.2.2 Jelly Bean güncellemesiyle birlikte kullanıcıları birçok yenilik ve değişiklik bekliyor.
Hızlı ayarlar, kilit ekranı için widgetlar, heyecan verici yeni eklemeler ve stok Android 4.2 sürümlerinde yer alanDaydream özelliği gibi yenilikler HTC One Android 4.2.2 güncellemesiyle birlikte kullanıcılarla buluşacak. Ayrıca kullanıcıların korkunç siyah menü çubuğundan kurtulmalarını sağlayacak bir yenilik olan ana menü tuşuna basılı tutulduğunda açılan uygulama menüsü de yeni güncellemeyle birlikte kullanıcılara sunuluyor.
Ayrıca kamera için geliştirilmiş otomatik odaklama, durum çubuğunda yer alan batarya yüzdesi, interaktif bildirimler ve çok daha fazlası yeni güncellemeyle birlikte HTC One kullanıcılarıyla buluşacak.
Güncellemenin telefonunuza gelip gelmediğini kontrol etmek için Menü - Ayarlar - Hakkında - Yazılım Güncellemeleri'ne göz atabilirsiniz. Güncelleme Avrupa ülkeleri üzerinde yavaş yavaş dağıtıma sunulduğu içinHTC One Android 4.2.2 Jelly Bean güncellemesi için birkaç hafta daha bekleyebileceğinizi unutmayın.
    Blogger Yorumlar

0 yorum :

Yorum Gönder