Yandex'ten Türk Kullanıcılarına Özel Ramazan Sayfası

Rusya'nın en büyük arama motoru olan Yandex, Türk internet kullanıcılarına sunduğu yenilikleri, servisleri ve özellikleriyle yavaş yavaş herkesin gönlünde taht kurmayı başarıyor. Yandex tarafından Ramazan ayı için hazırlanan ve Türk internet kullanıcılarının beğenisine sunulan en son servis Yandex Ramazan Sayfası 2013oldu.
ramazan.yandex.com.tr internet adresi üzerinden ulaşılabilen servis sayesinde, kullanıcılar kendi bulundukları ile göre iftar ve imsak saatlerini kolayca görüntüleyebilecekler ve ayrıca "iftara kaç saat kaldı?" ve "iftara ne kadar var?" sorularının yanıtlarına yine Yandex Ramazan Sayfası üzerinden cevap bulabilecekler.
Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl için de Ramazan ayına özel bir imsakiye sayfası hazırlayan Yandex, Türk kullanıcılarına ve Türkiye internet pazarına bir kez daha ne kadar çok değer verdiğini böylelikle göstermiş oldu.
İl il tüm Ramazan ayı için iftar ve imsak saatlerinin bulunduğu Yandex Ramazan Sayfası aracılığıyla internet kullanıcıları, günlük hava durumu tahminlerine, o gün içerisinde yapılan en popüler arama sorgularına, gün gün özel olarak seçilen günün panaromasına ve gündemden en son haberlere ulaşabilecekler.
Yandex Ramazan Sayfası'na buradan ulaşabilir ve isterseniz Yandex'in son sürat hızlı internet tarayıcısı Yandex.Browser'ı sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.
    Blogger Yorumlar

0 yorum :

Yorum Gönder