Nokia Lumia 625 Resmen Tanıtıldı

NokiaWindows Phone işletim sistemine sahip olan bütçe dostu ve şimdiye kadar üretmiş olduğu en geniş ekranlı akıllı telefonu Lumia 625'i resmen tanıttı. 201 ppi değerine sahip 4.7 inçlik WVGA (480x800) ekranıyla kullanıcılara şimdiye kadar görülmüş en yoğun ekran görüntülerinden birini sunan cihazın sınırlı görüş açısı ve zayıf kontrastı muhtemelen birçok kullanıcıya yetersiz gelebilir.
Cihaz üzerinde dikkat çeken özelliklerden bir tanesi de Nokia'nın kendi amiral gemisinde de yer vermiş olduğu "super-sensitive touch" teknolojisine Lumia 625 üzerinde de yer vermiş olması. Bu özellik sayesinde elinizde bir eldiven varken bile cihazın dokunmatik ekranını rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.
Ekran özelliklerini bir kenara bıraktığımız zaman Nokia Lumia 625, 1.2GHz'lik Snapdragon S4 işlemcisi, 512MB RAM'i, LTE bağlantısı, 5 megapiksellik arka kamerası, ön tarafta yer alan VGA kamerası, 2000mAh'lik bataryası ve 8GB'lık dahili depolama alanıyla dikkat çekiyor.

Vergiler hariç yaklaşık 220 euro gibi bir fiyat etiketiyle satışa sunulması beklenen Lumia 625, LTE ve 4G teknolojilerine sahip en uygun fiyatlı akıllı telefon olacağa benziyor. Lumia 625'in fiyatının kendi sınıfında yer alan diğer cihazlara göre daha uygun olmasının en önemli nedeniyse sanıyorum ki ekran kalitesinden fire vermiş olmaları.
    Blogger Yorumlar

0 yorum :

Yorum Gönder