Line Mesajlaşma Uygulaması 200 Milyon Kullanıcıyı Geçti

ine mesajlaşma uygulaması mobil cihazlar için 2011'den beri yayında ve her ne kadar ülkemizde henüz hakettiği popülariteyi yakalayamamış olsa da dünyada durum giderek değişiyor ve bu etkinin ülkemize de kısa zaman sonra yansıması bekleniyor. Uygulama Japonya'da yer alan bir şirkete ait ve şirket toplamda 200 milyon kayıtlı kullanıcıyı aştıklarını belirterek Line'ın hızlı bir büyüme sürecine girdiğini açıkladı.
Zira 1 Mayıs'tan beri toplam 50 milyon yeni kullanıcı kayıt olmuş durumda ve altı aylık döneme bakıldığında ise100 milyon kullanıcı uygulamasosyal oyunlar ve bağlı uygulamalar sayesinde kapsamını biraz daha genişlettikten sonra bu büyüme trendini yakalamayı başardı.
yı tercih etmiş. Sesli ve yazılı mesajlaşma imkanı tanıyan uygulama
Uygulamanın varolduğu platformlar da bir o kadar geniş şekilde düzenlenmiş. iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry, PC ve MacOSX platformlarındaki tüm kullanıcılar istedikleri gibi uygulamanın yeteneklerinden faydalanabiliyorlar. Line'ın en fazla kullanıcı kazandığı ülkelerin ise Güneydoğu Asya, Latin Amerika ve Hindistan olmak üzere gelişmekte olan ülkeler olduğu belirtiliyor.
Şimdilik WeChat ve WhatsApp'ın biraz gerisinde olan Line'ı denemek isterseniz aşağıdaki bağlantılardan sizdeki platforma uygun olan uygulamasını indirebilirsiniz.
    Blogger Yorumlar

0 yorum :

Yorum Gönder