Google Chrome 28 Yayınlandı

Google bugün itibarıyla kendi web tarayıcısı Chrome'un yeni versiyonunun kararlı sürümünü dağıtmaya başladı. Sadece Windows ve Mac işletim sistemleri için gelen Google Chrome 28'e, otomatik güncelleme ile kolayca ulaşabilirsiniz.
Güncellemeyle birlikte Google Chrome sürümü 28.0.1500.71'e yükseltilirken, sürüm notları arasında en çok dikkat çeken yine kapatılan güvenlik açıkları ve yapılan güvenlik güncellemeleri oldu. Aynı zamanda geliştiriciler tarafından Flash Player'ın son versiyonu olan 11.8.800.57'de Google Chrome 28 sürümü içerisine entegre edilmiş durumda.
Mayıs ayından beri geliştirme sürümü üzerinde çalışmalarına devam edilen zengin bildirim özellikleri, Google Chrome 28 sürümüyle birlikte kullanıcıların beğenisine sunulmuş durumda ama şu an için bu özelliklerden sadece Windows kullanıcıları yararlanabilmekte.
Geliştiriciler bu özelliğin yakın zaman içerisinde Mac üzerinde de yer alacağının sözünü şimdiden verdiler ve bunun için geliştirme sürecinin devam ettiğini sözlerine eklediler.
Zengin bildirimler adı verilen özellik sadece kullanıcıları uyarmak için yeni bir yol. Öyle ki bir uygulama veya eklenti ile ilgili gelen bildirimler bundan böyle tarayıcı penceresi dışında bir mesaj kutusu aracılığıyla kullanıcılara bildirilecek.
Google Chrome'un en yeni sürümü Google Chrome 28'i sitemiz üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde indirebilirsiniz.
    Blogger Yorumlar

0 yorum :

Yorum Gönder