SwiftKey Artık Gücünü Bulut Bilişim'den Alıyor

SwiftKey Android klavye uygulaması bir yandan daha popüler hale gelirken bir yandan da özelliklerini inanılmaz bir hızla geliştirmeye devam ediyor. Uygulamanın son zamanlarda ortaya koyduğu Swype benzeriSwiftKey Flow özelliğinin ardından şimdi de yeni beta sürümünde bulut depolama sistemlerinden faydalanılıyor ve uygulama eskisinden çok daha güçlü hale geliyor.
SwiftKey Cloud adı verilen yeni özellik sayesinde sizin kullandığınız kelimeleri ezberleyen uygulama artık bu bilgileri kendi sistemlerinde tutacak ve her cihazınızı sıfırladığınızda ya da diğer cihazlarınızı açtığınızda en baştan uygulamanın kelimelerinizi öğrenmesini beklemek zorunda kalmayacaksınız. Uygulamanın tüm cihazlarınız arasında senkronizasyon sunacak olması pek çok kullanıcının bu konudaki ihtiyacına cevap olarak hazırlanmış.
Bunun yanında şimdilik beta olan yeni sürümde Twitter ve diğer haber kaynaklarından elde edilen ve trend olan konulara dair kelimeler de dilerseniz kişisel sözlüğünüze eklenecek. Böylece en güncel konular hakkında mesajlar yazmak istediğinizde gereken sözcükler karşınıza anında çıkacak. Böyle bir özelliğin sık sık sosyal ağları takip edenlerin işini oldukça hızlandıracağına hiç şüphe yok.
Yeni sürümde gelecek olan diğer özellikler arasında ise daha temiz bir ayarlar menüsü, klavyeler için daha iyi konfigürasyon seçenekleri gibi kolaylaştırıcı yenilikler yer alıyor. SwiftKey 4.2 Beta sürümünü indirmek isterseniz resmi üretici sitesini buraya tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.
    Blogger Yorumlar

0 yorum :

Yorum Gönder