HTC One için Android 4.2.2 Güncellemesi Türkiye'de

Geçtiğimiz haftalarda dağıtılmaya başlanan ve HTC One sahipleri tarafından Türkiye'ye ne zaman geleceği merakla beklenilen Android 4.2.2 Jelly Beangüncellemesi, bugünden itibaren Türkiye üzerinde yaşayan HTC One sahipleri tarafından indirilebilecek.
HTC tarafından Twitter üzerinde yapılan açıklamayla, tüm kullanıcıların artık HTC One için gelen Android 4.2.2 güncellemesini telefonları üzerine indirerek kurabileceği haberi, eminim ki benim gibi birçok HTC One sahibi tarafından da sevinçle karşılanacaktır.
Telefonunuz üzerinde güncelleme işlemini yapabilmek için Ayarlar - Hakkında - Yazılım Güncellemeleri sekmesine girmeli ve öncelikle gerekli yüklemeyi yapmak için ihtiyaç duyulan yaklaşık 1.5 MB boyutundaki dosyayı indirmeniz ve telefonunuzu yeniden başlatmanız gerekiyor. Sonrasında tekrar Ayarlar - Hakkında - Yazılım sekmesi altından yaklaşık 413 MB'lık Android 4.4.2 güncellemesini indirerek, telefonunuza yükleyebilirsiniz.
Yeni yazılım güncellemesiyle birlikte panaroma fotoğraf çekimi, widget desteği, kilit ekranından kameraya ulaşabilme ve Daydream ekran koruyucusu gibi özellikler gelmekte.
Ayrıca yeni mobil işletim sistemi kullanıcılara küçük iyileştirmeler ve çeşitli düzenlemelerle birlikte eskisine göre çok daha iyi ve genel bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor.
    Blogger Yorumlar

0 yorum :

Yorum Gönder