Facebook Haber Okuma Uygulaması Geliştiriyor

Facebook'un son zamanlarda kendini uygulama geliştirmeye ve servislerini ilerletmeye verdiğini hepimiz biliyoruz. Genellikle Facebook'un kendi Flipboardbenzeri bir uygulama geliştirdiği yönünde dedikodular olan Facebook'un bu çabası şimdi de Wall Street Journal'e konu oldu.hizmetlerini geliştirme yönünde olan bu durum, şirketin mobil bir okuma uygulaması hazırlamak için kolları sıvaması ile farklı bir yön almış olabilir. Hali hazırda bir süredir 
Geçtiğimiz senenin tamamında Facebook'un bu okuma uygulamasını geliştirdiğini aktaran Wall Street Journal, uygulamanın kod adının Reader olduğunu ve Flipboard'a benzer bir arayüzle geleceğini aktardı. Projenin pek çok detayı sızdırılmamış olsa da Mark Zuckerberg'in projeye doğrudan dahil olduğundan bahsediliyor. Tabii ki şimdilik Facebook cephesinden resmi bir açıklama ya da görüntü basına gönderilmiş değil.
Son günlerde Facebook'a hashtag yani etiket desteğinin eklenmesi ile birlikte kullanıcıların yeni okuma uygulaması içerisindeki konuları kolayca takip edebileceği de iddialar arasında. Bilgisayarlara olan ilgideki düşüş Facebook'un operasyonlarını mobile kaydırmasına neden oluyor ve yeni Reader uygulamasının bu yönde bir adım olduğu da aşikar.
    Blogger Yorumlar

0 yorum :

Yorum Gönder